Zoom - Μπορώ να απενεργοποιήσω με μία επιλογή τα μικρόφωνα των συμμετεχόντων και τις κάμερες;

Κατά τη διάρκεια μίας τηλεδιάσκεψης στο Zoom, μπορούμε να επιλέξουμε Mute all στο παράθυρο Participants για να θέσουμε τα μικρόφωνα των συμμετεχόντων σε σίγαση.

Επιπλέον, μπορούμε να αφαιρέσουμε τη δυνατότητα ενεργοποίησης του μικροφώνου των συμμετεχόντων κάνοντας κλικ στο SecurityUnmute Themselves, ώστε να μην εμφανίζεται το tick δίπλα στην επιλογή.

Με τη ρύθμιση αυτή όταν επιλέξει ο συμμετέχων να ενεργοποιήσει το μικρόφωνο για να πάρει τον λόγο τότε ειδοποιείται με μήνυμα στο Zoom ο διοργανωτής προκειμένου να δώσει την άδεια. Ο host μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει μεμονωμένα το μικρόφωνο ενός συμμετέχοντα επιλέγοντας Participants, κάνοντας κλικ στον συμμετέχοντα και τέλος στο Ask to Unmute.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μίας τηλεδιάσκεψης στο Zoom, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε μικρόφωνα και κάμερες συμμετεχόντων επιλέγοντας SecuritySuspend Participant Activities. Κάνοντας κλικ σε αυτήν την επιλογή, το Zoom μας ενημερώνει ότι τα μικρόφωνα, οι κάμερες και ο διαμοιρασμός οθόνης θα απενεργοποιηθούν και η διάσκεψη θα κλειδωθεί, δηλαδή δεν θα μπορούν να εισέλθουν άλλα άτομα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο