Zoom - Ποιές είναι οι ρυθμίσεις ασφαλείας εντός της τηλεδιάσκεψης;

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, πατώντας στο εικονίδιο Security επιλέγουμε:

  1. Lock Meeting: Κλειδώνει τη δυνατότητα εισόδου άλλων συμμετεχόντων στην τηλεδιάσκεψη. Είναι χρήσιμη ρύθμιση όταν π.χ. θέλουμε να περιορίσουμε την είσοδο σε συμμετέχοντες μέχρι συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όπως συμβαίνει κατά την online εξέταση ενός μαθήματος.
  2. Enable Waiting Room: Ενεργοποιεί το δωμάτιο αναμονής, αν δεν το έχουμε ενεργοποιήσει ήδη κατά τον προγραμματισμό της συνεδρίας.
  3. Share Screen: Αφαιρεί τη δυνατότητα Screen Sharing από άλλους συμμετέχοντες εκτός του διοργανωτή.
  4. Chat: Αφαιρεί τη δυνατότητα χρήσης του chat από τους συμμετέχοντες. Εναλλακτικά, μπορούμε να ρυθμίσουμε τη δυνατότητα Chat μόνο με τον διοργανωτή. Αυτό γίνεται ανοίγοντας το παράθυρο του Chat της συνεδρίας κι επιλέγοντας τις 3 τελίτσες.
  5. Rename Themselves: Αφαιρεί τη δυνατότητα μετονομασίας σε κάθε συμμετέχοντα.
  6. Unmute Themselves: Αφαιρεί τη δυνατότητα ενεργοποίησης μικροφώνου στους συμμετέχοντες. Όταν το κάνουν ειδοποιείται με μήνυμα ο διοργανωτής προκειμένου να δώσει την άδεια.
  7. Start Video: Αφαιρεί τη δυνατότητα ενεργοποίησης της κάμερας από τους συμμετέχοντες.
  8. Suspend Participant Activities: Αφαιρεί από τους συμμετέχοντες όλες τις παραπάνω δυνατότητες, διακόπτει τον διαμοιρασμό οθόνης και αποτρέπει την είσοδο οποιουδήποτε άλλου χρήστη στην τηλεδιάσκεψη.
Μετάβαση στο περιεχόμενο