Ενημερωτική ομιλία για το Google Summer of Code 2018 - Παρουσιάσεις εκδήλωσης

Τύπος Ενημέρωσης 
Το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το LambdaSpace σας προσκαλούν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:30 στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ για την παρουσίαση του Google Summer of Code.

Το Google Summer of Code (GSoC) απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές. Διεξάγεται κάθε καλοκαίρι δίνοντας την ευκαιρία σε πάνω από 1000 φοιτητές να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη λογισμικού ανοιχτού κώδικα μέσα σε ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα, με την καθοδήγηση από μέντορες.

Η ομιλήτρια, Στέλλα Ρούζη (GSoC mentor), μας εξηγεί τα πάντα γύρω από το GSoC, μας ενημερώνει για τη διαδικασία συμμετοχής και μας δίνει χρήσιμα tips για το πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε.Το LambdaSpace είναι ένας χώρος ανοιχτός σε όλους ο οποίος φιλοξενεί software και hardware projects, workshops και meetups, όπως τα coding workshops και τα GSoC meetups τα οποία έχουν πλέον καθιερωθεί. Είναι ένας χώρος από την κοινότητα για την κοινότητα, στηριζόμενος σε δωρεές. Ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος, να μάθει, να δουλέψει πάνω σε ένα υπάρχον ή δικό του project, καθώς και να μοιραστεί τις γνώσεις του μέσα από κάποια παρουσίαση ή workshop.Η παρουσίαση απευθύνεται σε φοιτητές όλων των βαθμίδων, καθώς και προγραμματιστές οι οποίοι επιθυμούν να γίνουν μέντορες κάποιου project ανοιχτού κώδικα.

Αν είσαι φοιτητής/φοιτήτρια και θέλεις να γράψεις κώδικα, σε ενδιαφέρει!

Μέρα: Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017
Ώρα: 11:30
Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΑΠΘ