Warning message

Submissions for this form are closed.

Internships Form

Θέλεις να συνδυάσεις τις σπουδές σου με πρακτική άσκηση; Αναζητούμε εκπαιδευόμενους φοιτητές!

Θέλεις να ενταχθείς σε έναν χώρο που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να εφαρμόσεις στην πράξη τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία; Το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΚΗΔ) αναζητά τους επόμενους interns.

Δήλωσε ενδιαφέρον

IT Center Internships

Λιγα λογια για εμας

Το ΚΗΔ διαχειρίζεται τις κεντρικές υπολογιστικές και δικτυακές υποδομές του Πανεπιστημίου και αναπτύσσει ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους φοιτητές και το προσωπικό του.

Είμαστε μία ομάδα

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που συνδυάζει πολλές διαφορετικές ειδικότητες ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες (από το καλώδιο μέχρι το mobile app).

Εξελισσόμαστε συνεχώς

Επιδιώκουμε τη διάδοση, ανάπτυξη και υποστήριξη των νέων τεχνολογιών στο χώρο του Πανεπιστημίου μέσα από τη διαρκή συνεργασία μας με τις διοικητικές και εκπαιδευτικές μονάδες του Ιδρύματος.

Υποστηρίζουμε την έρευνα

Συμμετέχουμε σε σχετικά ερευνητικά/αναπτυξιακά έργα, προκειμένου να διατηρούμε τεχνογνωσία αιχμής και να εξασφαλίζουμε απαραίτητους επενδυτικούς πόρους

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Τα αντικείμενά μας

Ψάχνουμε για...

 • 01 Περιέργεια και όρεξη για μάθηση

  Εκπαιδευόμενους φοιτητές, από το 2ο ως και τον προτελευταίο έτος των σπουδών τους, για να μεταδώσουμε πρακτικές γνώσεις και εμπειρία, που να έχουν όρεξη και δεκτικότητα σε νέες ιδέες και καταστάσεις. Η περιέργεια σου μας εξασφαλίζει τη φρέσκια ματιά σε ό,τι και αν κάνουμε.

  Ψάχνουμε για...
 • 02 Προθυμία

  Να δοκιμάζεις νέα πράγματα και να εργάζεσαι ομαδικά.

  Ψάχνουμε για...
 • 03 Δημιουργικότητα

  Φρέσκιες ιδέες που ξεφεύγουν από τον συμβατικό τρόπο σκέψης.

  Ψάχνουμε για...
 • 04 Γνώσεις

  Δεν απαιτείται να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις, ανέφερε στο βιογραφικό σου αν έχεις ασχοληθεί με κάποιο project πέρα από τα προβλεπόμενα στο πρόγραμμα σπουδών.

  Ψάχνουμε για...

Το ΚΗΔ μου έδωσε την δυνατότητα να μάθω και να εξελιχθώ μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Ήταν πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκινήσω τα πρώτα μου βήματα σ΄έναν επαγγελματικό χώρο και μου έδωσε εφόδια που σίγουρα θα χρειαστώ στο μέλλον. Με βοήθησε να μάθω εκ των έσω τις υπηρεσίες που παρέχει το Πανεπιστήμιο, να τις υποστηρίζω, να λύνω προβλήματα και να επικοινωνώ καλύτερα με τον κόσμο. Είναι μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.

Στέλλα Παμπουκίδου

 
 

Το ΚΗΔ αποτέλεσε ένα από τα αρχικά βήματα στην σταδιοδρομία μου. Μέσα από την πρακτική μου στο ΚΗΔ έμαθα βασικές τεχνολογίες, και δεξιότητες που αποτέλεσαν σημαντικά εφόδια.

Παναγιώτης Καρατάκης

Πρωτοξεκίνησα την πρακτική μου στο ΚΗΔ με σχετικά λίγες γνώσεις και πολύ όρεξη για να μάθω. Σύντομα είδα ότι η όρεξη μου βρήκε ανταπόκριση μέσα από το συνεργατικό και βοηθητικό κλίμα που επικρατεί. Μου δώθηκαν κάτι που οι περισσότεροι φοιτητές αναζητούν για να αρχίσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: ευκαιρίες και γνώσεις!

Χρυσούλα Μόσχου

 
 

Μέσα από την πρακτική μου ήρθα σε επαφή με ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον, απέκτησα νέες δεξιότητες τόσο στο τεχνικό όσο και στο επικοινωνιακό κομμάτι καθώς μπήκα στο πνεύμα της εργασίας σε μια ομάδα για την επίτευξη κάποιων στόχων. Είμαι σίγουρος ότι όσα έμαθα και πήρα από το ΚΗΔ θα με βοηθήσουν αργότερα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική μου εξέλιξη.

Μιχάλης Καρατζάς

ΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ...

Οι εκπαιδευόμενοι φοιτητές μας απασχολούνται για 15 ώρες ανά εβδομάδα,

10 μήνες μετά και μετά από επιλογή, υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί υποτροφία.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Έλα στην ομάδα μας

Η επιτυχία μας βασίζεται στους ανθρώπους μας και στις ιδέες τους.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα έως και τις 15 Νοεμβρίου 2019 και θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά!