1ος Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Minidrone της MathWorks

Η MathWorks σας προσκαλεί στον 1ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Minidrone!

Η τελική φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι συμμετέχοντες καλούνται να προγραμματίσουν ένα Minidrone μέσα από το περιβάλλον των MATLAB και SIMULINK σε δύο γύρους:

1ος Γύρος: Virtual Προσομοίωση – Χρησιμοποιήστε το Simulink για να δημιουργήσετε ένα μοντέλο προσομοίωσης του Minidrone που θα ολοκληρώνει ορισμένες εργασίες, όπως πτήση σε προκαθορισμένη πορεία και προσγείωση σε συγκεκριμένο σημείο. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης συμμετοχής είναι η 14η Ιουνίου 2024 και η τελευταία ημέρα υποβολής του μοντέλου Simulink είναι η 12η Ιουλίου 2024.

2ος Γύρος: Υλοποίηση του μοντέλου σε πραγματικό Minidrone – Οι κορυφαίες ομάδες του 1ου Γύρου θα προσκληθούν στο Πανεπιστήμιο Πατρών στις 27 Σεπτεμβρίου 2024, για να αναπτύξουν το μοντέλο Simulink σε πραγματική πίστα χρησιμοποιώντας Parrot Mambo Minidrones.

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος του διαγωνισμού, του τρόπου συμμετοχής αλλά και αξιολόγησης των μοντέλων στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.mathworks.com/academia/student-competitions/minidrones/university-of-patras.html

Μετάβαση στο περιεχόμενο