Ανακοίνωση για τις εργασίες μετάβασης στη νέα εγκατάσταση του elearning.auth.gr

Για τις εργασίες μετάβασης στη νέα εγκατάσταση του elearning.auth σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Με βάση τις καταχωρήσεις των elearning URL που έκαναν οι Διδάσκοντες μέχρι τις 05/10/2024 είχαμε συλλέξει 3831 μαθήματα σε 4695 τάξεις ηλεκτρονικής γραμματείας. Μεταφέρθηκαν αρχικά 3538 μαθήματα από το παλιό elearning-2023 στο νέο και συνεχίζονται οι εργασίες για τα υπόλοιπα, καθώς και για τα νέα αιτήματα που δεχόμαστε.

Ο συγχρονισμός μεταξύ της Ηλεκτρονικής Γραμματείας (SIS) και του elearning ξεκίνησε να ενημερώνει όλα τα μαθήματα από την Τετάρτη 09 Οκτ και συνεχίζεται διαρκώς, καθώς δημιουργούνται νέες τάξεις και εντάσσονται φοιτητές σε αυτές σύμφωνα με τις δηλώσεις τους.

Προβλήματα που διαπιστώθηκαν και αντιμετωπίζονται:

  • Ο συγχρονισμός μεταξύ της Ηλεκτρονικής Γραμματείας και του elearning καθυστερούσε αρχικά  λόγω μεγάλου όγκου δεδομένων και γίνονταν σταδιακά. Η διαδικασία έχει πλέον ομαλοποιηθεί και οι διδάσκοντες που δεν έβλεπαν τους φοιτητές τους στα μαθήματα, πλέον τους βλέπουν.
  • Στη νέα εγκατάσταση εμφανίζονταν μαθήματα για ΧΕΙΜ και ΕΑΡ 2024-25 με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση από τους Διδάσκοντες για το ποιο μάθημα είναι το τρέχον. Πλέον έχουν απενεργοποιηθεί τα ΕΑΡ αντίγραφα.
  • Προβλήματα κατά την είσοδο χρηστών που έπαιρναν μηνύματα για δημιουργία διπλότυπων λογαριασμών, επιλύθηκαν
  • Οι εγγραφές βοηθών διδασκαλίας σε μαθήματα ικανοποιούνται άμεσα
  • Οι κωδικοί που εμφανίζονται στο elearning τίτλο του μαθήματος δεν είναι οι Κωδικοί Μαθήματος όπως τον ξέρουν οι Διδάσκοντες. Αυτό θα διορθωθεί το συντομότερο δυνατό.

Στη νέα πλατφόρμα έχουμε πλέον ηλεκτρονικά μαθήματα για όλα τα ΠΠΣ και ΜΠΣ, μαθήματα που έχουν δημιουργηθεί  με βάση τις τάξεις που γνωρίζει η ηλεκτρονική γραμματεία και με περιεχόμενο που έχει μεταφερθεί σε 3.538 από αυτά με 2.231 διδάσκοντες και 22.286 φοιτητές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο