Η εφαρμογή myAuth

Το myAuth είναι η καθημερινή σου εφαρμογή για το ΑΠΘ. Μέσω της εφαρμογής myAuth βρίσκεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

  • Τα τρέχοντα μαθήματα και τους βαθμούς σου
  • Το καθημερινό πρόγραμμα των μαθημάτων σου και το πρόγραμμα της εξεταστικής
  • Τις ανακοινώσεις και τις αίθουσες των μαθημάτων σου
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας της γραμματείας σου
  • Το μενού της λέσχης

     

Η εφαρμογή myAuth είναι διαθέσιμη σε android και iOS.


Στην αρχική σελίδα λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τις ανακοινώσεις και το πρόγραμμα μαθημάτων σου καθώς και για το μενού της λέσχης.


Μπορείς να βλέπεις τα τρέχοντα μαθήματά σου και τους βαθμούς σου. Αγγίζοντας την ένδειξη εξαμήνου (π.χ. Χειμερινό 2016), μπορείς να δεις βαθμούς και παλαιότερων εξαμήνων. Επιλέγοντας κάποιο μάθημα εμφανίζονται πληροφορίες γι' αυτό, όπως ο κωδικός, τα ECTS, οι διδάσκοντες, οι ώρες και τις αίθουσες διεξαγωγής του μαθήματος, τα συγγράμματα, η ιστοσελίδα του μαθήματος και ο οδηγός σπουδών.
Μπορείς να βλέπεις το καθημερινό πρόγραμμά σου και το πρόγραμμα της εξεταστικής. Αγγίζοντας την ένδειξη ημερομηνίας (π.χ. 1/6-8/6) μπορείς να επιλέξεις μια ημερομηνία και να δεις το πρόγραμμα για όλη την επόμενη εβδομάδα. Επιλέγοντας κάποιο μαθήμα εμφανίζονται πληροφορίες για την ώρα, τη διάρκεια καθώς και το χώρο διεξαγωγής του.
Βρες γρήγορα πληροφορίες για την αίθουσα που ψάχνεις και βρες την ακριβή τοποθεσία της στο χάρτη.
Δες όλες τις ανακοινώσεις από τα μαθήματά σου στο elearning.auth.gr συγκεντρωμένες σε ένα σημείο.
Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας της γραμματείας σου σε ένα σήμειο, για άμεση επικοινωνία μαζί της.

Μπορείς να βλέπεις το μενού της λέσχης για όλη τη βδομάδα καθώς και το ωράριο λειτουργίας της στο τέλος της σελίδας.

Μπορείς να αποσυνδεθείς και να επιλέξεις τις ειδοποιήσεις που θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα, από την σελίδα των ρυθμίσεων.
Προσοχή! Συστήνουμε για την προστασία προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση απώλειας της συσκευής σας, να κάνετε Αποσύνδεση κάθε φορά πριν την έξοδο από τις Ρυθμίσεις.
 
Με εικόνες