Υλικό Υποστήριξης Χρηστών ArcGIS : ArcGIS Insights : Powerful Analysis Made Simple

Τύπος Ενημέρωσης 
Η εφαρμογή ArcGIS Insights αποτελεί το business intelligence εργαλείο του Geospatial Cloud της Esri. Εφαρμόζεται αποκλειστικά στο πεδίο της ανάλυσης δεδομένων, προσφέροντας ταυτόχρονα με τις τεχνικές χωρικής ανάλυσης, δυνατότητες απεικόνισης και αναλυτικές τεχνικές για οποιαδήποτε δεδομένα.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής, είναι η μοναδική ευκολία αλληλεπίδρασης του αναλυτή με το περιβάλλον εργασίας της, που συνδυάζει την παραγωγικότητα με την αποτελεσματική διαμόρφωση εναλλακτικών σεναρίων ανάλυσης και δημιουργίας απεικονίσεων.

Παρακάτω αναφέρονται μερικά χρήσιμα resources της Εsri που θα βοηθήσουν στην καθημερινή σας εργασία :

Webinar Recordings

Η πιο πρόσφατη σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων της Esri για το ArcGIS Insights περιλαμβάνει τρεις βασικές δυνατότητες που πρέπει να αξιοποιήσει κάθε χρήστης του λογισμικού: επιτάχυνση της ανάλυσης, ενσωμάτωση μη χωρικών δεδομένων και σύνδεση με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων με οπτικές αναφορές. Η σειρά μόλις ολοκληρώθηκε και οι ηχογραφήσεις είναι διαθέσιμες στο παρακάτω link.
Μπορείτε να τις κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Peer and Expert Forums  

Η Κοινότητα της Esri διαθέτει αποκλειστικό περιεχόμενο για το ArcGIS Insights—περιηγηθείτε στα φόρουμ για να κάνετε ερωτήσεις και να δώσετε απαντήσεις, να συνεισφέρετε τις ιδέες σας και να συνεργαστείτε για την επίλυση προκλήσεων. Θα βρείτε αναρτήσεις από χρήστες του λογισμικού, καθώς και από ειδικούς της Esri , οι οποίοι ενημερώνουν για νέες δυνατότητες του λογισμικού και απαντούν σε διάφορα ζητήματα. 

Εκπαίδευση για χρήστες του ArcGIS 

Για να συνεχίσετε να αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας στο ArcGIS Insights, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Lesson Gallery, να διαβάσετε case studies, να επισκεφτείτε το βίντεο κανάλι του ArcGIS Insights και πολλά άλλα.