Διαγωνισμός Imagine Cup 2016

Τύπος Ενημέρωσης 

Το Imagine Cup είναι ένα παγκόσμιο φοιτητικό πρόγραμμα τεχνολογίας και ανταγωνισμού που παρέχει ευκαιρίες σε φοιτητές όλων των κλάδων να δημιουργήσουν εφαρμογές, παιχνίδια και να ενσωματώνουν λύσεις που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και παίζουμε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Imagine Cup 2016 Season και να προετοιμαστείτε για το διαγωνισμό. Δεν έχει σημασία η ηλικία ή το επίπεδο γνώσεων που έχετε, το Imagine Cup σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε και να κερδίσετε.

 

Μην ξεχάσετε να μελετήσετε τις παρακάτω πηγές:

Hello Cloud Challenge. Κάθε μήνα ένας φοιτητής θα κερδίζει $1,000!

Με το δωρεάν Azure μπορείτε να αναπτύξετε εφαρμογές και websites, χωρίς να ανησυχείτε για τον χρόνο και την χρέωση. Κάντε εγγραφή για το free Microsoft Azure subscription (δε χρειάζεται πιστωτική κάρτα). Δείτε το Guide για να ξεκινήσετε.

The Big Idea Challenges. Online διαγωνισμοί που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το project σας και να το κάνετε πραγματικότητα.

Imagine Cup EARTH. Χρησιμοποιήστε τον προγραμματισμό για να δημιουργήσετε παιχνίδια ή ιστορίες που έχουν εμπνευστεί από την NASA και άλλους ερευνητές. 18 φοιτητές θα κερδίσουν βραβεία αξίας $36,000!

Building Your Student Startup. Online μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς να αναπτύξετε το προϊόν σας, από ιδέα σε πραγματικό προϊόν: competitive analysis και business models.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Imagine Cup 2016 μπορείτε να βρείτε εδώ.