Αύξηση του χώρου της θυρίδας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στα 10GB

Τύπος Ενημέρωσης 

Σας ενημερώνουμε ότι ο αποθηκευτικός χώρος της κεντρικής υπηρεσίας email αυξήθηκε, μετά από αναβάθμιση που έγινε στα κεντρικά συστήματα του ΚΗΔ.

Έχετε πλέον στην email θυρίδα σας χώρο τουλάχιστον 10GB  μέσω του Ιδρυματικού σας Λογαριασμού, δεκαπλάσιο σε σχέση με το προηγούμενο όριο που ήταν 1GB. Ο διαθέσιμος χώρος φαίνεται μέσα από το περιβάλλον https://webmail.auth.gr καθώς και από τη σελίδα διαχείρισης του Ιδρυματικού σας Λογαριασμού https://accounts.auth.gr.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα την επιπλέον χωρητικότητα χωρίς να κάνετε κάποια επιπλέον ενέργεια από την πλευρά σας.

Υπενθυμίζουμε ότι οδηγίες για τη ρύθμιση και διαχείριση ενός προγράμματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας όπως Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail, Outlook, Mail.app, μπορείτε να βρείτε στα εγχειρίδια της  ιστοσελίδας http://it.auth.gr/email και συγκεκριμένα στην ένδειξη Ρύθμιση λογαριασμού email.

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή αν χρειάζεστε ακόμη περισσότερο χώρο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση χρηστών του ΚΗΔ.

-------------------------------------------------------
Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΑΠΘ
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: 2310 999000
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: support@auth.gr
Δικτυακός τόπος: http://it.auth.gr