Διαγραφή μηνυμάτων στο Thunderbird

Διαγραφή

Τα μηνύματα που έχετε διαγράψει από τα "Εισερχόμενα" μηνύματα σας, εξακολουθούν να παραμένουν στην θυρίδα σας, απλά έχουν μεταφερθεί στο φάκελο "Trash". Για να τα διαγράψετε πλήρως από τη θυρίδα κάντε δεξί κλικ πάνω στο φάκελο "Trash" και επιλέξτε Empty Trash.

Αυτόματη διαγραφή

Αν επιθυμείτε ο φάκελος "Trash" να αδειάζει αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να επαναλαμβάνετε την παραπάνω διαδικασία, ακολουθήστε τη διαδρομή Tools->Account Settings->Server Settings και κάντε κλικ στην επιλογή "Empty Trash on Exit"

Έχετε υπόψη ότι χώρο καταλαμβάνουν και τα μηνύματα που βρίσκονται σε άλλους φακέλους πλην των Εισερχομένων του ΙΜΑΡ λογαριασμού σας, όπως «Απεσταλμένα»/"Sent", "Drafts" ή οποιονδήποτε άλλο φάκελο έχετε δημιουργήσει εσείς.

 
Με εικόνες