Διαγραφή μηνυμάτων στο Webmail

Αφού εισέλθετε στο περιβάλλον https://webmail.auth.gr/, βλέπετε όλα τα μηνύματα που παραμένουν στη θυρίδα σας στο διακομιστή.
Για να διαγράψετε μηνύματα, επιλέξτε τα πατώντας τα κουτάκια που βρίσκονται στα αριστερά της γραμμής του κάθε μηνύματος και πατήστε Διαγραφή.


Τα μηνύματα που επιλέξατε να διαγραφούν εμφανίζονται με σκούρο χρώμα και έχουν τη γραμμή της διαγραφής στον τίτλο τους. Τα e-mail αυτά δεν έχουν διαγραφεί πλήρως.

Αν επιθυμείτε την αναίρεση της διαγραφής ενός e-mail,επιλέξτε το, πιέστε δεξί κλικ και πατήστε Επαναφορά.

 

Αν επιθυμείτε την πλήρη διαγραφή των e-mail πατήστε από δεξιά Άλλο και έπειτα Οριστική Διαγραφή στη λίστα που θα εμφανιστεί.


Aν, επιλέγοντας τη διαγραφή ενός μηνύματος, αυτό εξαφανίζεται αμέσως, τότε επιλέξτε από δεξιά Άλλο και έπειτα  Εμφάνιση διαγραμμένων.

Αν εξακολουθούν να μην εμφανίζονται τότε έχετε ρυθμίσει να μεταφέρονται σε φάκελο Διαγραμμένων/Trash. Πηγαίνετε στο γρανάζι --> Preferences -> Αλληλογραφία->Διαγραφή και Μεταφορά Μηνυμάτων και απενεργοποιήστε την επιλογή "When deleting messages, move them to your Trash mailbox instead of marking them as deleted?"

 

 
Με εικόνες